Zoeken naar Marketing Opleiding

 
Marketing Opleiding
Avans Academie Associate Degree.
Je specialiseert je vanaf het tweede jaar in online marketing of sales. Deze Associate degree is sterk praktijkgericht. Je volgt de opleiding deels binnen een bedrijf en binnen school met gevarieerde praktijkopdrachten. Je wordt professioneel getraind als online marketeer of sales specialist.
Medewerker Marketing en Communicatie ROC Horizon College.
Wat leer je? In de opleiding werk je aan de volgende kerntaken.: Assisteert bij het opstellen van operationele plannen ter uitwerking van het marketing en communicatiebeleid. Verzorgt online en offline marketing en communicatieactiviteiten. Assisteert bij het onderzoeken van de markt.
Marketing Communicatie mboRijnland.
Ontdek je een opleiding die helemaal bij je past, meld je dan online aan. Internationaal Medewerker Marketing, Communicatie en Evenementen. Niveau 4 BOL 3 jaar Leidschendam Woerden. Niveau 4 BOL 3 jaar Leidschendam Woerden. Medewerker Marketing Communicatie. Niveau 4 BOL 3 jaar Gouda Leiden Leidschendam Woerden. mboRijnland méér dan mbo.
Medewerker Marketing en Communicatie: Zoomvliet College.
De opleiding voor Medewerker Marketing en Communicatie is in combinatie met de opleiding Medewerker Evenementenorganisatie, een brede opleiding waarbij diverse commerciële onderwerpen op niveau 4 worden aangeboden. De 3 grote pijlers, marketing, communicatie en evenementenorganisatie, komen afwisselend apart of gecombineerd aan bod in de theorie, projecten en de beroepspraktijkvorming stage.
Marketing Open Universiteit.
De cursus wordt éénmaal per academisch jaar aangeboden. De cursussen Marketing MB0702, Marketing B05111 en de Basiscursus marketing B05132 zijn wederzijds uitsluitend. Dit betekent dat zij wegens inhoudelijke overlap niet samen in een opleiding kunnen worden ingebracht. Deze cursus heeft een vast startmoment.
Opleiding Marketing Communicatie Cursussen als thuisstudie NHA.
Of je nu een website lanceert of je volledig stort op het verkrijgen van meer naamsbekendheid en het sleutelen aan een merkidentiteit: kennis is een absolute vereiste. Bij de NHA heb je de keuze uit een een breed aanbod marketing en communicatiecursussen en opleidingen.
Marketing en Communicatiemedewerker Gilde Retail Business Academy.
Marketing en Communicatiemedewerker. Jij bent een creatief communicatietalent. Marketing en Communicatiemedewerker. Van meedenken over het ontwerp van een website tot evenementen organiseren. Het hoort er allemaal bij als marketing en communicatiemedewerker. Je snapt: dat vraagt om een minstens zo diverse opleiding.
Medewerker marketing en communicatie Graafschap College.
Tijdens de opleiding Medewerker marketing en communicatie is aandacht voor de talen Nederlands, Engels en Duits, het opstellen van marketing en communicatieplannen, ict en kostprijs berekenen. Aan het einde van het eerste leerjaar en het begin van het tweede leerjaar loop je 20 weken stage bij een erkend leerbedrijf.
Marketing medewerker IVS Engelstalig ROC Nova College.
Over het beroep. Als medewerker marketing Engelstalig IVS International Vocational Studies ben je met jouw gevoel voor talen, je antenne voor marketing en sales en door je internationale Engelstalige opleiding gespecialiseerd in de buitenlandse markt. Als medewerker marketing en communicatie zet jij je creativiteit en organisatietalent in voor de uitstraling en de promotie van het bedrijf waar je werkt.

Contacteer ons