Meer resultaten voor marketing opleiding hbo

 
marketing opleiding hbo
Marketing, Communicatie en Media Windesheim.
Studeren aan het hbo. Blogs en vlogs van studenten. Informatie voor decanen. Informatie voor ouders/verzorgers. Studeren bij Windesheim. Starten met je studie. Studeren met een functiebeperking. Studeren in Zwolle. Studeren in Flevoland. Sporten bij Windesheim. Korting voor studenten. Inschrijven bij Studielink. Numerus Fixus en selectie. Werk en Studie. Kies de praktijkgerichte opleiding die bij jouw loopbaan past! Opleidingen en Cursussen. Alle opleidingen en cursussen. Accountancy en Controlling. Bewegen en Sport. Coaching en Supervisie. Gezondheid en Welzijn. Leiderschap en Management. Marketing, Communicatie en Media.
human resource management hbo
Opleiding HBO Online Marketing 6 mnd. Flexibel bij NTI.
Bij succesvolle afronding van de opleiding ontvang je een waardevol certificaat van Hogeschool NTI. Kan ik doorstuderen? Na het korte hbo-programma Online marketing kun je besluiten om een HBO Bachelor te volgen. Je dient dan uiteraard wel te voldoen aan de toelatingseisen van de betreffende HBO Bacheloropleiding.
online marketing opleiding hbo
International Marketing and Management voltijd Tilburg Fontys.
Commerciƫle Economie International Marketing and Management voltijd. Na de opleiding. Hulp bij studiekeuze. Tips van een studiekeuzeadviseur. Veelgestelde vragen over studiekeuze. Kies een opleiding. Doorstuderen na mbo? Verschil hbo en wo. Onderwijs op hbo en universiteit. Switchen van opleiding. Tips voor u als ouder.
informatiebeveiliging
Marketing Manager Hogeschool HBO Nederland.
HBO binnen 3 tot 4 jaar! Kleinschalig, persoonlijk en informeel. Jouw toekomstige werkgever? Hogeschool HBO Nederland in de pers. Home Opleidingen Opleiding Bedrijfskunde Major Bedrijfskunde Minor Marketing Management Beroepen Major Bedrijfskunde En Minor Marketing Management Marketing Manager. Ben je creatief en commercieel ingesteld en heb je een enorme drive?
Marketing en communicatie
Opleiding Post HBO Marketing en Salesmanagement ISBW.
De opleiding Post HBO Marketing en Salesmanagement duurt 6 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd. De dagopleiding heeft 6 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur en 1 bijeenkomst van 3 uur voor de eindopdracht.
marketing
Hbo-opleiding Marketing Management.
Zowel bij Hogeschool Rotterdam als bij particuliere hogeschool NTI duurt de opleiding vier jaar. Bij particuliere hogeschool HBO Nederland kun je in drie jaar tijd je bachelordiploma halen. In sommige gevallen kun je in aanmerking komen voor vrijstellingen, bijvoorbeeld als je in het bezit bent van een diploma van een verwante mbo-opleiding, en zo de studieduur verkorten. Wat doe je tijdens de opleiding? Tijdens het eerste jaar maak je kennis met alle facetten van het marketingvak. Je krijgt vakken als marketing, marktonderzoek, economie, statistiek, management, accounting en recht.
praktijkmanager opleiding
Post HBO opleidingen digitale marketing Marketingfacts.
Deze week kreeg ik een bericht in de mailbox waarin de aankondiging van de NextMarketeer, een post hbo online marketing opleiding voor marketeers. De NextMarketeer bestaat uit 36 bijeenkomsten die zijn opgedeeld in drie blokken. De blokken worden afgerond met een toets en bevatten een bedrijfsbezoek en een gastcollege door een ervaren online marketeer.
opleiding Makelaar
Opleidingen Hogeschool Rotterdam. Payoff.
HINT is het intranet van Hogeschool Rotterdam voor studenten en medewerkers. Heb je je aangemeld voor een opleiding? Bekijk dan de status van je aanmelding via mijn.hr.nl. Een project, stage of afstudeeropdracht opgeven? Dat kan voor veel opleidingen via PraktijkLink.
den haag marketing
Deeltijd Marketing en Sales HBO Opleidingen Avans Deeltijd.
Waarom verkoopt het ene product wel en het andere niet? De HBO marketing en salesgerichte opleidingen van Avans Deeltijd geven je het inzicht dat je nodig hebt bij de functies die je ambieert in de detailhandel. Misschien als ondernemer of leidinggevende, misschien als marketeer? Bekijk dan bijvoorbeeld de opleiding Commerciƫle Economie deeltijd!
hbo management

Contacteer ons